ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Ν. ΦΩΤΙΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Δεμερτζής Φώτιος είναι εξειδικευμένος και έχει μεγάλη εμπειρία στο LASER για την διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού και στο χειρουργείο του καταρράκτη. Είναι  ειδικευθείς στην οφθαλμολογική κλινική του   401 ΓΣΝΑ-Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών έχει εργασθεί ως επιστημονικός συνεργάτης στην οφθαλμολογική κλινική του  Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου στρατού(ΝΙΜΙΤΣ) συμμετέχοντας στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής και στα χειρουργεία και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στο Γενικό Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας “Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ”.

 Είναι εξειδικευμένος στην μικροχειρουργική του καταρράκτη, στην διαθλαστική χειρουργική με laser τελευταίας γενιάς και στην θεραπεία με Collagen Cross Linking-διασύνδεση κολλαγόνου- για τον κερατόκωνο.

 Στο ιατρείο του παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση όλης της γκάμας των προβλημάτων της Οφθαλμολογίας. Έχει επίσης πολύ σημαντική κλινική και θεραπευτική εμπειρία στις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς ( ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας- διαβητικήαμφιβληστροειδοπάθεια-παρακολούθηση ασθενών μετά από χειρουργείο υαλοειδεκτομήςγια αποκόλληση αμφιβληστροειδούς- επαμφιβληστροειδική μεμβράνη), διαχείριση ασθενώνμε γλαύκωμα (έλεγχος με οπτικά πεδία-βυθοσκόπηση))..

ο ιατρός πιστεύει ότι πρέπει να αφιερώνει χρόνο στον ασθενή και να είναι επεξηγηματικός,

Ειδικά σε ότι αφορά στα παιδιά,  γίνεται οβασικός οφθαλμολογικός έλεγχος (διάθλαση -στραβισμός- ανισκορία) και με το σύστημα PLUSOPTIX, ακόμα και από  ηλικίες; 06 μηνών και άνω.

  Ο Ιατρός πραγματοποιεί τις χειρουργικές τουεπεμβάσεις σε έγκριτα νοσοκομεία και κλινικές στην Αθήνα  όπως είναι το «OMMA» ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LASER ,ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ , EYE DAY CLINIC.

ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Ν. ΦΩΤΙΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Εισαγωγή, στην Ιατρική Σχολή του Θρακικού Πανεπιστήμιου Στάρα Ζαγκόρα  στην Ν. Βουλγαρία .Αποκτά το DIPLOMA MAGISTAR  Ιατρικής με βαθμολογία 4.7/6 Άριστα κατέχει και  τίτλο αναγνώρισης σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ(έπειτα  από συμμετοχή σε εξετάσεις με ΑΡΙΣΤΑ) .Διετέλεσε ως εσωτερικός φοιτητής στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του ιδίου πανεπιστημίου από τον Σεπτέμβριο του 1996 μέχρι τον Οκτώβριο του 2002.Έπειτά από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας  και από  τον Ιανουάριο του 2005 αμέσως, ξεκινάει εργασία του σε ιδιωτικές κλινικές και από το 2007 εργάσθηκε ως αγροτικός ιατρός.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

 Ο ιατρός έχει εξειδικευθεί στον οφθαλμολογικό υπέρηχο έπειτα από μαθήματα και συμμέτοχη σε εξετάσεις που παρακολούθησε στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός υπό την επίβλεψη της Κ. Χριστίνας Κουρεντή.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Ιατρός Δεμερτζής Φώτιος  την 18/11/2008  ξεκινάει την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Από τον Νοέμβριο του 2008 μέχρι και τον Ιούλιο του 2010  εργάστηκε με ζήλο στην κλινική παρακολουθώντας όλα τα τμήματά της με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο γλαύκωμα, στις παθήσεις του κερατοειδούς και στο χειρουργείο του καταρράκτη. Από το 2011 έως και το 2012 εργάσθηκε  ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων ολοκληρώνοντας έτσι την εκπαίδευση του ως αγροτικός ιατρός αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία . Κατά την διάρκεια της αναμονής  για την έναρξη του δεύτερου τμήματος της ειδικότητας μου εργάσθηκε ως άμισθος επιστημονικός  συνεργάτης στην οφθαλμολογική κλινική του  Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου στρατού (ΝΙΜΙΤΣ), από το 2012  έως και το 2014 διάστημα  Κατά το οποίο ο Ιατρός επέδειξε ιδιαίτερη επιμέλεια και εργατικότητα και παρακολούθησε ανελλιπώς σύμφωνα με το κανονισμένο επιστημονικό ωράριο όλες τις δραστηριότητες της κλινικής.

  Και από το 2014 εως και το 2017 εργάσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας <<Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ>>  στο οποίο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην χειρουργική δραστηριότητα της κλινικής όπου κάλυπτε σχεδόν όλα τα οφθαλμολογικά χειρουργεία. Συμμετείχε ενεργά στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα με παρουσιάσεις στις επιστημονικές εκδηλώσεις της κλινικής, στην λειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων, (τακτικών, επειγόντων, τμήμα κερατοειδούς, τμήμα γλαυκώματος) καθώς και στις εφημερίες του νοσοκομείου. Απέκτησε εμπειρία θεραπεία με Argon/ΥΑG laser, στην φωτοδυναμική θεραπεία και στις ενδουαλοειδικές ενέσεις με anti- VEGF. Η θεωρητική του κατάρτιση, όπως και η χειρουργική του ικανότητα υπήρξε άριστη. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του την 09/01/2017 και έπειτα  από γραπτές και προφορικές εξετάσεις με βαθμολογία άριστα τον Απρίλιο του 2017 απέκτησε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας .

 

 Σήμερα είναι ιδιώτης χειρουργός οφθαλμίατρος  στο Ίλιον στην οδό ΑΝ.ΜΑΝΑΚΗ 11 ΤΗΛ:213 0116469-6974079319

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Ν. ΦΩΤΙΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

 • Spiros Taxi
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Καταπληκτικός ιατρός, με πολύ διάθεση άψογος στην ενημέρωση. Επίσης εξέτασε και τον πεντάχρονο γιό μου, πρώτη φορά σε οφθαλμίατρο, φεύγοντας ο μικρός με ρώτησε ποτέ θα ξαναπάμε!!!!!
  Spiros Taxi
 • Alexandra Apostolaki
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  2/5/2022 Δευτερα ψηναμε για την Πρωτομαγια .Καθως γυρισε ο ανδρας μου να βγαλει τα ψητα απο την φωτια εσκυψα να παρω την κατσαρολα και με την πιρουνα με βρηκε στο ματι.Πηρα τηλ το γιατρο και αμεσως δεχτηκε να με δει αν και αργια επειγοντως.Εξαιρετικος στην δουλεια του και επεξηγηματικος.Ευχαριστουμε πολυ γιατρε για ολα!!!!
  Alexandra Apostolaki
 • ΜΕΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Πολύ καλός γιατρός, μπράβο!Φιλικός με την μικρή μου, χωρίς να ταλαιπωρηθεί της έκανε εξέταση, εντόπισε το πρόβλημα απ ευθείας , επεξηγηματικός, το συστήνουμε ανεπυφίλακατα..
  ΜΕΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ
 • Dimis V_Of_Lords
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Από τους καλύτερους γιατρούς που εχω γνωρίσει.σχολαστικος, επεξηγηματικος και πάνω απ όλα άνθρωπος. Τον συστήνω και ειλικρινά τον εκτίμησα παρα πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ γιατρέ.
  Dimis V_Of_Lords